Senast

Projekt

2019

ISKRA PARK - MOSKVA

Avancerad teknik och klassiska traditioner, strikt, högtidlig och samtidigt festlig arkitektonisk stil – detta är funktionerna i Iskra-Park bostadsområde i Moskva. Utvecklingen är majestätisk och ståtlig, påminner om Moskva från 20-talet och 50-talet från 1900-talet.

2019

Center of Artistic Gymnastics

På centrumets territorium, med ett område på 23 500 kvadratmeter, kommer tävlingar i rytmisk gymnastik, träning, rekreation, hälsa och kulturevenemang hållas. Dessutom används anläggningen för media, Vip-rum, ett hotell för idrottare, ett medicinskt och återhämtningscenter och andra kontorslokaler för att centrumet ska fungera fullt ut.

Centret rymmer 250 idrottare. Centret är designade för 4000 sittplatser för åskådare under tävlingar och för 2 500 besökare under kulturevenemang.

2018

Mercure Hotel Kaliningrad

Mercure Kaliningrad, tidigare Königsberg, är ett modernt designhotell i det natursköna området där ett livligt centrum möter ett lugnt tyskt villaområde.

2018

PSJC BANK SAINT PETERSBURG

De stora glaspanelerna är baserade på flera lager av härdade glas med mönster som applicerats genom keramiska färger med digital tryckmetod. Skapandet av den ursprungliga interiören är i samma stil som den historiska bankarkitekturen.
Efter att ha lagt tonvikt på sambandet med då och nutid har vi återskapat bankens form genom moderna material och former.

2017

Lakhta Сenter

Saint-Petersburgs största och modernaste affärscentrum med en yta på 400 000 kvadratmeter och med en dominerande höjd på 462 meter har det blivit en av Europas högsta byggnader. Projektet kombinerar moderna miljövänliga affärskontor och konferensområden såväl som konceptuella offentliga rum.

2017

DOMODEDOVO INTERNATIONELLA FLYGPLATS

Arean av T2 Terminalen på Domodedovos internationella flygplats är 235 000 kvadratmeter, en sjuvånings byggnad varav två våningar som är belägna under marken.

2017

PLATOVS INTERNATIONELLA FLYGPLATS

Terminalen med en area på 50 000 kvadratmeter där det passerar 5 miljoner passagerare per år är ett av de största projekten inom infrastruktur i Rostov området. Byggnaden var en del förberedelserna inför världsmästerskapet 2018 i Ryssland.

2014

Otkrytie Arena

Otkrytie Arena är hemmaarenan för Spartaks fotbollslag. Arenan är av fjärde kategorin enligt UEFAs kategorisering. Arenan byggdes i augusti 2014, med en kapacitet att ta emot 45 000 människor.

Technologies AKMA`S Laminerade Triplex glas

Projekt Architect PC AICOM Russia limited, architects: S. Bailey, R. Feoktistov, M. Yudina; designer V. Goncharov.

Skräddarsydda lösningar

Miljövänlig produktion

28 års
erfarenhet